Novice

Popravljalnica Garaža

Priprava vrtnega orodja na novo sezono

Zagotovo imate v svoji zbirki vsaj lopato, grablje ali vrtne škarje. Ali so pripravljeni na delo? Potrebujejo brušenje, so rezila topa ali je pleh uvit? Prinesite jih v Garažo kjer jih bomo z izkušenim mojstrom pripravili na vrtičkarje.

Marec je mesec, ko se začnemo pripravljati na novo vrtičkarsko sezono. V tem času se lotimo urejanja svojih vrtov in zelenih površin okoli hiše. Pred pričetkom dela pa potrebujemo dober načrt in ustrezno orodje.

Pred novo vrtičkarsko sezono preglejte vrtno orodje. V svojih kleteh in vrtnih lopah preverite, ali imate vse potrebno orodje za vrtnarjenje. Preverite, v kakšnem stanju so škarje za obrezovanje ter druge potrebščine. Osnovna orodja za vrtnarjenje so različne lopate, škarje, grablje, kosilnice, krampi, motike in vile. Morda je potrebno zbrusiti lesene dele, na ostriti rezila ali poravnati vdolbine.

Garaža organizira delavnico priprave vrtnega orodja na novo sezono 12. marca ob 10.00 uri na svojem dvorišču. Na voljo bo izkušen mojster, ki bo v pomoč pri pripravi orodja tako z nasveti kot s pripomočki za pripravo.

Dobrodošli vsi, ki bi radi svoje orodje pripravili na prihajajočo novo sezono vrtnarjenja!